Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk!  06706056922

DAM Quick SLS 570 FD távdobó orsó
DAM Quick SLS 570 FD távdobó orsó
37 990 Ft

DAM Quick SLS 570 FD távdobó orsó

D.A.M Quick SLS 570FD Distance Surf távdobó pontyozó orsó. A DAM SLS az elmúlt évek egyik legsikeresebb DAM pontyozó terméke egy remekbe szabott nagyméretű távdobó orsó, mely sok technikai finomságot vonultat fel. A DAM gyöngyszeme már különleges festésével odavonzza a tekintetet, matt bronz orsótest, bronzszínű hajtókar, karbon kinézetű orsóház kiegészítők, fekete dob és fekete króm felkapókar alkotja ezt a kiváló távdobó pontyozó orsót. Az ultra lassú dobemelés által sokkal könnyebben és precízebben fáraszthatjuk a nagy pontyokat és ráadásként a visszacsévélt zsinórkép is tökéletes és egyenletes lesz. Így a következő dobás távolsága és pontossága is jobb, mint amit a hagyományos rendszerű orsóknál tapasztaltunk.

5 db rozsdamentes fedett porvédett acélcsapágy,

1 db visszaforgás gátló csapágy,

worm shaft (csigatengelyes) dobemelés,

nagy lamellás, mikro-állítható, soklamellás első fék rendszer.

Acél főtengely, nagyméretű fém hajtókar.

Az orsó futása rendkívül sima, egyenletes, ami a jól megtervezett és kiváló minőségű alapanyagokból gyártott belső alkatrészeknek és a horgászorsó tökéletesen kiegyensúlyozott rotorjának köszönhető. Az orsó külső megjelenése tökéletesen tükrözi az egész orsó minőségét is, mert fenséges, kiemelkedő, minőségi képet nyújt a horgászorsóról.

Az orsóhoz jár 1 db fém dob, de további fém pótdob megvásárlására is van lehetőség. Ezzel a parton egyszerűen cserélhetjük a horgászati módszernek vagy horgászható távolságnak megfelelő zsinórral felszerelt dobunkat megszabadulva ez által a hosszú ideig tartó zsinórcserétől. Mert a jó pontyozó orsó kiegészítőiből sosem elég.

Paraméterek:

Méret: 70
Csapágyszám: 4+1
Orsó súlya: 680 gr
Zsinórkapacitás: 400m/0,35mm
Szín: bronz
Fékrendszer: első fék
Dob: alumínium
Pótdob -
Orsóház alapanyaga: ABS-grafit
Áttétel: 4,2:1
37 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
D1122570