Kérd a csomagodat Budapesten a 13. kerületi raktárunkba és vedd át akár már a rendelés napján!

Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk!  06706056922

Horse Baits Chili paszta
Horse Baits Chili paszta
1 700 Ft

Horse Baits Chili paszta

Erősen halas-fűszeres-csípős kolbászos ízvilágú csali, mely a teljes horgászszezonban használható, hidegfront betörésekor pedig kiemelkedően teljesít a legtöbb vízen. A paszta a Horse Baits bojlik nyers (bojlimassza) bojlitészta anyaga.

Ugyanazokat az alapanyagokat, összetevőket tartalmazza amit a párolt golyók, tehát a beltartalma megegyezik a kész bojlival!

A nyers paszta anyagát közvetlen hőhatás sohasem éri, Így a benne lévő komponensek beltartalmi értékei nem változnak, ezért azok a pasztából kiáramolva maximális csalogatóhatást tudnak kiváltani.

A bojli paszta nagyon sokoldalú, használata nagyon egyszerű.

A hajszálelőkén lévő bojlinkat pasztával bevonva extra csalogató hatást tudunk kiváltani. Ha szeretnénk tudjuk csökkenteni a bojligolyó oldódását azzal ha vastagabb pasztaréteggel vonjuk be a csalinkat.

Vízbe érkezés után egyből dolgozni kezdenek a pasztában lévő sok vízoldékony összetevők ( proteinek, aminosavak) hatása jobban érvényesülhet, mint a „SOFT” bojlik bármelyike, hiszen ez még puhább, még rövidebb idő alatt lebomlik a vizben, ezzel azonos időben, illat és ízfelhőt kibocsájtva táplálkozásra ösztönző hatást vált ki a halakból.

A pasztával egy attraktív réteget hozunk létre ami tartósan a bojlin és annak közelében is hosszú távon lassan, de folyamatos oldódással fejti ki intenzív csalogató hatását, több órán keresztül.

Majd terjedve a teljes vízoszlopban, a víz áramlásának hatására jól látható felhőt képez a csalink körül, attraktív stimuláló jeleket kibocsájtva a vízközt úszó halakat is az etetésünkre csábítva.

Ha a paszta kiszáradt, akkor javasolt enyhén megnedvesíteni, az adott bojli ízével azonos, vagy akár eltérő ízű Horse Baits – Liquid Amino Dippel, és addig gyúrni, amíg újra tökéletes nem lesz az állaga. (Csak annyit vegyünk ki a dobozból, amit felhasználunk a horgászat során!)
1 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 85 Ft
Adatok
Cikkszám:
HBCPAS
Tömeg:
250 g/db