Kérd a csomagodat Budapesten a 13. kerületi raktárunkba és vedd át akár már a rendelés napján!

Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk!  06706056922

Horse Baits Squid Fruit dip 150ml
Horse Baits Squid Fruit dip 150ml
1 890 Ft

Horse Baits Squid Fruit dip 150ml

Természetes alapanyagokból összeállított, tömény és sűrű mártogatós vízoldékony folyadék, melyet egyedi erőteljes íz és intenzív illat jellemez.

Előállitása során fő szempont volt a minőségi alapanyagok felhasználása, ebben rejlik a fogóssága.

A természetes kivonatokból álló Horse Baits - Liquid Amino Dip aminosav alapja kiegészült természetes kivonatokkal, attraktorokkal, folyékony étvágyfokozókkal melyek koncentrált tömény formában tartalmazzák azokat a táplálékösszetevőket, fehérjéket, enzimes anyagokat, vitaminokat, olajokat valamint néhány különleges alkotóelemet melyek segítik a kellő hatás elérését, ezek hatására növelhető a csalik vonzereje.

A legjobb hatást akkor érjük el, ha a bojlival megegyező ízazonos folyékony Horse Baits - Liquid Amino Dip-et használunk.

A vízparton a horogcsalinkat mártsuk bele a sűrű folyékony Horse Baits - Liquid Amino Dip-be, mely kellően megtapadva egyenletesen bevonja azt.

Majd vegyük ki és hagyjuk megszáradni 15-20 percig, ez azért fontos mert ez idő alatt a dip szépen be tud szívódni és rátud száradni a csalira!

Vagy a horgászat megkezdése előtt kb. 1-2 nappal tegyünk egy tégelybe a csalizásra szánt bojlikból és öntsük le őket annyi folyékony Horse Baits - Liquid Amino Dippel hogy bevonja a szemeket. Ezt akár időközönként többször is elvégezhetjük.

Használatkor vízbe érkezés után azonnal oldódni kezd a bojliba beszívódott dip ami tartósan a bojlin és annak közelében is hosszú távon lassan, de folyamatos oldódással fejti ki intenzív csalogató hatását.

Majd terjedve a teljes vízoszlopban, a víz áramlásának hatására jól látható felhőt képez a csalink körül és a kiáramló apró olaj cseppeknek köszönhetően, attraktív stimuláló jeleket kibocsájtva a vízközt úszó halakat is az etetésünkre csábítva, evésre ösztönző hatással bír.

A Horse Baits - Liquid Amino Dip úgy lett összeállítva hogy a komponensek felhasználása között megfelelől legyen az összhang, ezért bármilyen vízhőmérséklet mellett használva, kiválóan dolgozik.

HASZNÁLAT ELŐTT A FLAKONT JÓL RÁZZUK FEL HOGY A TARTALMA, A BENNE LÉVŐ SŰRŰ FOLYADÉK, TEHÁT AZ ÖSSZES ALKOTÓ ELEM JÓL ÖSSZEKEVEREDJEN.

Felhasználása igen sokoldalú lehet. Bármilyen csali fogósságának növelésére alkalmas, használhatjuk bojlikkal, pellettel, magokkal és élő csalikkal is.
Különböző módszereknél alkalmazhatjuk, legyen az bojlis, feeder, match vagy finomszerelékes horgászat.
Rövid horgászatok és kapástalanabb időszakok kihagyhatatlan anyaga.
Hideg és meleg vízben egyaránt jól dolgozó termékről van szó.
Iszaposabb vízterületeken hatása jól érvényesül.
Tartsa hűtve vagy hűvös helyen, horgászat közben se hagyja a tűző napon!
Egész évben eredményesen használható, minden víztipusra.
Nem tartalmaz mesterséges szinezéket és tartósítószereket !
HASZNÁLAT UTÁN GONDOSAN LEZÁRVA TÁROLJUK!
A PVA termékeket NEM oldja!
100% NATURAL
1 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 95 Ft
Adatok
Cikkszám:
HBSFDIP150
Tömeg:
150 g/db