Kérd a csomagodat Budapesten a 13. kerületi raktárunkba és vedd át személyesen, előre egyeztetett időpontban!

Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk!  06706056922

Korda Tackle Box Bundle Deal - szerelékes doboz
Korda Tackle Box Bundle Deal - szerelékes doboz
32 990 Ft 
24 990 Ft

Korda Tackle Box Bundle Deal - szerelékes doboz

A Korda Tackle Box Bundle Deal - szerelékes doboz szett, a Tackle Box kollekció messze a legteljesebb felszerelést tároló rendszere, amelyet a Korda valaha gyártott. Ha ezt hozzátesszük a felszereléshez, helyet takaríthatunk meg, és gondosan rendezetten tarthatjuk a felszerelésünket. Tartalmazza a multifunkcionális Tackle Box-ot, valamint egyéb kiegészítőket, mint például egy nagy leaderafe-et, két mini dobozt 9 és 16 rekeszeset és három kiegészítő dobozt.

A Korda Tackle Box egy olyan komplett szerelékes doboz, amely lehetővé teszi, hogy egy helyen tudja tárolni a legnagyobb mennyiségű aprócikket, de a lehető legkissebb helyen. Mérete úgy lett kialakítva, hogy az új Compac 220 EVA tároló táskába tökéletesen illeszkedjen, de akár egyenesen a hátizsákjába, vagy táskájába is tarthatja.

Ez a termék nem helyettesíti a meglévő Tackle Safe-et, hanem alternatív megoldást kínál azoknak, akik minden helyzetre fel akarnak készülni és nem csak egy módszert alkalmaznak, vagy azt szeretné, hogy mindent egy dobozban tároljanak.

A doboz a mágneses zárszerkezetnek köszönhetően gyorsan és biztonságosan záródik. A külön megvásárolható MIni Box-ok és Leader Safe-ek használatával válik teljessé a Korda Tackle Box!

A Korda Tackle Box szerelékes doboz szett tartalmazza:

1 x Korda Tackle Box
1 x Korda Leader Safe - Large
1 x Korda Mini Box - 9 rekeszes
1 x Korda Mini Box - 16 rekeszes
3 x Korda Accessory Box
24
Kezdete: 2022.12.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 8 000 Ft
24 990 Ft
32 990 Ft 
Adatok
Cikkszám:
KTBXBD