Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk!  06706056922

Shimano Ultegra XTE 14000 távdobó orsó
Shimano Ultegra XTE 14000 távdobó orsó
76 900 Ft

Shimano Ultegra XTE 14000 távdobó orsó

Shimano Ultegra XTE távdobó orsó 2022-es modell

A Shimano Ultegra XTE és XSE orsók a Shimano legkelendőbb pontyozó modelljein alapulnak. A gyártó újradefiniálta a közepes ár-kategóriájú, távdobó orsók piacát. A Shimano számos népszerű tulajdonságát tartalmazó, elegáns megjelenéssel rendelkező orsók felülmúlják a várakozásokat egész Európában. Csak a Shimano rendelkezik szuperlassú dobemelésű technológiával, ami elég ok arra, hogy megvásárold az új Ultegra XTE-t és XSE-t. Ezekkel az orsókkal nem csak óriási távolságokat érhetsz el, hanem a fárasztás is óriási élmény lesz. Emellett persze nagyszerűen néznek ki bármilyen bojlis boton.

Ha pontyhorgász vagy, és a sötét „rejtőzködő” színeket részesíted előnyben, válassz egy XTE modellt. Amennyiben a világosabb színeket részesíted előnyben, az „ezüst” XSE típust érdemes választani. Egy biztos, bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló döntést hoztál.

Az Ultegra könnyű, merev, CI4+ házában a Shimano legfejlettebb technológiáinak tömkelege található. A HAGANE Gear hajtás és az X-SHIP dobemelés mellett az Infinity Drive-val és a Silent Drive-val kombinálva lenyűgöző simaságot és könnyű futást biztosít horgászat közben.

Ezt az orsót a szuper távdobási tulajdonságai miatt is érdemes megvásárolni. A Super Slow 5 Oscillation dobemelés elképesztően pontos és szép zsinórképet eredményez, amely bizonyítottan csökkenti a súrlódást és növeli az távdobási potenciált. De más funkciók is hozzájárulnak ehhez. Az orsó tökéletes szögben engedi a zsinórt az első gyűrű irányába. A zsinór „játszi könnyedséggel” átfolyik az alumínium AR-C dob peremén, hogy csökkentse a súrlódást. Az eredmény soha nem látott távolság elérése ilyen megfizethető áron.

A Shimano Ultegra XTE 14000 távdobó orsó jellemzői:

Méret: 14000
Csapágyak száma: 4+1 db
Áttétel: 4,3:1
Maximális fékerő: 20 kg
Súly: 600 gramm
Nyújtott dob
Lassú dobemelés
Zsinórkapacitás: 0.35-550,0.40-400,0.45-300
Pótdobok száma: 1 db
Pótdob típusa: alumínium
76 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
ULT14000XTE