Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk!  06706056922

BULL TACKLE-LC ELIT 420
BULL TACKLE-LC ELIT 420
84 900 Ft 
74 900 Ft

BULL TACKLE-LC ELIT 420

A Bull Tackle márka sok éves fejlesztés után sorra dobja piacra a prémium minőségű Japán alapanyagokból készült horgászbotjait.

Különböző vizeken,illetve már-már laboratóriumi körülmények között tesztelt termékekről van szó, amelyeknél elsősorban a megfizethetőség volt a cél,úgy hogy prémium termékeket tudjunk a horgászok kezeibe adni.

A márka első, sok év utáni piacra dobott botja a LC Elit névre hallgat,ahol kifejezetten figyeltünk a nyéltag meghosszabbítására,így gyakorlatilag jobban lehet "belekapaszkodni" a botba és jobban meg lehet húzni, nagyon fontos volt a gyűrűk pozicionálása is,az első keverő gyűrűket feljebb helyeztük a megszokottnál, így segítve a damil minnél későbbi lefékezését az orsóról lepörögve.

Eredeti japán Toray karbonból készültek, amelyet a boton elhelyezett "Torayca" felirat fémjelez.

A teljes bothosszban dupla talpas távdobó K szériás Sea Guide gyűrű sort kapott.

Próbáltunk arra törekedni,hogy ténylegesen egy olyan botot tudjunk a vásárlók kezébe adni, amivel lehetséges óriási dobások elérése.

Mindamellett, hogy a bot nagyon gerinces, arra is próbáltunk figyelmet szentelni, hogy a fárasztási élmény se legyen utolsó, így akár a kisebb halakat is könnyedén és élvezetesen tudjuk a partra terelni a LongCast Elit botok segítségével.2 év garancia.

Tulajdonságai:

Japán Toray karbon blank
Fuji orsó tartó
Parafa-Eva borítású nyél
Sea Guide K szériás gyűrű sor
Gubancolódásmentes véggyűrű
3 különböző erősségű karbon spiccel
Gyűrűk száma: 12
Hossz: 420 cm
Dobósúly:70-150 g
12
Kezdete: 2023.05.30   A készlet erejéig!
Megtakarítás 10 000 Ft
74 900 Ft
84 900 Ft 
Adatok
Cikkszám:
BTE420